7 mars 2009

Vitaminkick
Härliga färger men framförallt välbehövliga vitaminer. Vi har varit mycket sjuka i allt från feber till kräksjuka och några mystiska röda prickar, som vi först tog för vattkoppor! Nu när orken börjar återvända lovar jag fler bilder från vårt lilla vita hus!
Kram Maria

8 kommentarer:

 1. OJ, vilken FIN blogg du har!!! Vilket fint och stilrent hem! Jag länkar och hoppas att det är okej. Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Hej! Igår var jag på loppis och tänkte på dig. Jag ska oxå försöka hitta mig en fin korg och ha kuddar i. Det är så fint med kuddar att bara titta på. Jag ser fram emot fler bilder från ditt vita lilla hus. Fräscht med citroner och tack för din kommentar på min blogg. Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Vilka härligt bilder. Jag blev så uppiggad av att hitta din fina blogg att jag måste länka genast. Hit kommer jag gärna tillbaka!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Vitaminer skulle man nog behöva, kan hända att jag skulle bli lite piggare då...
  Just nu tryter orken.
  Kikar in hos dig då får man alltid lite inspiration du har så fint.
  Mvh Lotta!

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin blogg du har!
  Jag vill titta läänge på alla bilder :)
  Ses snart igen!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 6. Mysig blogg!! Kanonfina kort! Kika gärna in hos mig oxå, har precis börjat blogga om min stora passion, inredning, samt vägen till vårt drömhus i vitaset vitt som snart står klart! Ha det fint! Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för gullig kommentar hos mig! Ha det bra! Kram L-L

  SvaraRadera
 8. Fräscht med citroner, nyttigt är det också...Din blogg är en av mina favoriter. Alltid fina bilder så man får mycket inspiration. Såg en sådan tvättkorg som du har på Second hand, men hittade andra saker den här gången. Bl.a fina örngott med spets till min dotters säng och två vita krukor.
  Ha en bra vecka!
  Susanne

  SvaraRadera