9 februari 2010

Min butik...





Är snart på gång att bli verklighet! Jag får nypa mig i armen för att tro att det är sant! När jag slutade som lärare hade jag otroligt nog massor med ideér av vad jag skulle kunna hitta på istället. Jag har nu knytit ihop säcken och lanserar härmed Maria Sandbergs egna lilla nystartade företag: Lilla Villa Vita inredning & styling

I mitt företag som nu är registrerat, kommer jag att sälja antika möbler och ting, blandat med nya inredningsdetaljer från kända och mindre kända leverantörer via en nätbutik. Jag har letat land och riken runt för att hitta en skön mix av gammalt och nytt.
Därtill kommer jag även att ägna mig åt inredningsuppdrag för de som söker något nytt och annorlunda i sina hem. Det kan vara inför en försäljning av huset, men även för de som känner att man vill ha hjälp med att inreda sitt boende idag. I fredags var jag ute på mitt allra första stylistuppdrag, ett uppdrag som går ut på att inreda ett stort och härligt vardagsrum. Jag ska designa rummet utifrån en del befintliga möbler och addera till lite nytt, för att skapa ett gemytligt rum, som andas personlighet.

Jag är så glad för att jag har tagit denna chans att satsa på något eget och att få arbeta med något som jag brinner så mycket för. Jag tycker det är så roligt att få höra av folk jag möter ute på stan att jag har inspirerat dem till saker där hemma. I förra veckan mötte jag en tidigare arbetskamrat och han berättade minsann att han hade tagit in en gammal äppellåda och att den nu fungerar som vedförvaring, precis som jag visade för ett tag sedan.

Under dagarna fotograferar och stylar jag miljöer för fullt. Jag sitter vid datorn och letar efter charmiga produkter och försöker lära mig min e-butik, med allt vad det innebär och jag njuter av varje stund! Tänk att få kalla detta jobb... Jag lever i en riktig dröm!
Den gamla tvättkommoden ovan kommer att ingå i min nya "vårkollektion"!
Skulle du vara intresserad av mina stylisttjänster eller letar du efter någon speciell möbel/produkt. Tveka inte att höra av dig till mig på Lilla Villa Vita!

Kram på er alla därute, kända som okända! Det är tack vare Er som jag har vågat ta detta steg och kasta mig ut i en ny värld!
Maria

27 kommentarer:

  1. Vad spännande!

    Önskar dig all lycka till!!

    kram
    helena

    SvaraRadera
  2. Stort lycka till med ditt nya företag! Låter jättespännande och jag ser fram emot att kika in i webbutiken!

    Sköt om dig! Kram

    SvaraRadera
  3. Oj, vad roligt! Stort lycka till!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  4. Ser med spänning fram emot att kika runt i din web-butik :) Vilken otrolig frihetskänsla det måste vara att våga gå sin egen väg, jag önskar Dig stort Lycka Till!

    Ha det gott!
    //Frida
    "Min värld"

    SvaraRadera
  5. Åh vad roligt! Vad glad jag blir för din skull! Bara att våga räcker en bra bit...

    Ha det gott och njut av varje stund!
    Emelie

    SvaraRadera
  6. Men ÅÅÅÅÅHHHHHH så underbart roligt!!! Så du har slutat som lärare och satsar heltid på det här!!! Jag är så imponerad! Har själv tankar åt det här hållet men måste jobba lite oxå. Dags att sätta lite fart på mig med! Du är en stor förebild i att starta eget, ska bli kul att följa dig!

    Stor kram L-L

    SvaraRadera
  7. Åh vad roligt!
    Håller tummarna för dig och ser fram emot din nya web butik!

    Kram nadja

    SvaraRadera
  8. vad spännande! Ett stort lycka till.

    SvaraRadera
  9. Det låter som en underbar resa som precis har startat för dig.
    Önskar att jag också hade modet.
    Lycka till på färden och kramar till dig idag.
    Annelie

    SvaraRadera
  10. LYCKA TILL PÅ DIN NYA VÄG! Kram Åsa

    SvaraRadera
  11. Jättestort och varmt grattis!!
    Du har sånt öga för detaljer och inredning, så det här kommer nog att gå bra för dig.

    Lycka till!!!
    kram, Ann-Christine

    SvaraRadera
  12. Åh, så roligt! Måste vara helt fantastiskt att starta upp något sådant. Önskar jag hade råd att anlita någon som dig, din smak är så bra :-D

    lycka till!!

    SvaraRadera
  13. Åhhhhh fy tusan vad härligt !!! Grattis, jag önskar dig all lycka !! Helt underbart med en egen firma, du får göra det du brinner för..och kan !!
    Kraaam Anette
    P.s Kika in hos mig idag..du kanske vill hänga med i min bok med annosn..eller att bara sälja boken i din butik sen ??? Hör gärna av dig, min mejl står på min blogg !!

    SvaraRadera
  14. Längtar efter mitt "finrum". Ska bli så roligt att vara med om en förvandling. Har redan rensat den ena bokhyllan!Kram Martina

    SvaraRadera
  15. Grattis och lycka till! Jag tror att det kommer att gå jättebra för dig. Ser fram emot att spana in din e-butik. Kram, Lisbeth ("Pyramiden") Hälsa familjen.

    SvaraRadera
  16. Hej min vän!
    Det låter jättespännande. Längtar efter att få titta in din e-butik.
    Ha de gott...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  17. Grattis till ditt nya projekt!!
    så spännande!
    Lycka till
    Magdalena

    SvaraRadera
  18. Grattis till dig och ett stort lycka till!! Det kommer att gå toppen med en så duktig, inspirerande stylist som dig!!
    Trevlig helg
    kram Johanna

    SvaraRadera
  19. Vad roligt, lycka till! Ser fram emot att få ta del av vad din webbutik kommer att erbjuda.

    Trevlig helg!
    Susie

    SvaraRadera
  20. Vilken dröm stort grattis och lycka till! Kram Martina från förskolan

    SvaraRadera
  21. så roligt för dig!! tänk att få leva sin dröm!
    jag är väl nästan där men har inte riktigt knutit ihop säcken än...

    det ska bli kul att hälsa på dig på webben sen!

    kram
    anna-malin

    SvaraRadera
  22. Åh vilken Lycka, gud va kul att då vågar kasta dig ut och prova på, själv är jag inte riktigt beredd än men jag spinner vidare på mina drömmar om en butik, och önskar dig ett STORT LYCKA TILL! Kram//Therese

    SvaraRadera
  23. Bodde i en lgh på samma gata som ni innan o har många kvällar gått o trånat utanför dessa vackra hus :-). Du har rätt ditt hus är en dröm! Har precis läst tidningen, så fint. Lycka Till med ditt projekt, längtar efter att få kika in i din e-butik.
    Jessica på Globen

    SvaraRadera
  24. Kommer du at något showroom också lr enbart e-butik? Verkligen roligt, önskar dig all lycka till! Tänka vad bloggandet kan föra med sig.

    SvaraRadera
  25. Grattis till ditt nya företag! Det är så inspirerande att läsa om er som vågar ta steget och satsa på något eget, även om man inte har de tankarna själv - ännu! Lycka till, jag fortsätter att titta in till dej då och då!//Kram Maria

    SvaraRadera
  26. Stort lycka till i din satsning. Själv har jag bara vågat lite. Har en inredningsbutik (Hemma hos mej heter den)i Vinslöv som hobby. Välkommen att titta förbi någon dag. Tror att det finns en hel del som du tycker om.

    Lycka till!
    MVH Petra

    SvaraRadera