26 februari 2010

Röd gåstol


Visar en liten bild på en ljuvlig liten "lära gå stol". Det är bara synd att mina barn är alltför stora för denna underbara sak! Nu väntar den på att bli såld i min lilla butik! Jag väntar och längtar så efter att den ska starta! Allt är i princip klart och jag bara inväntar den sista programmeringen av sidan. Skulle stolen locka redan nu, går det givetvis bra att maila mig, så fixar vi det!
Nu ska jag iväg till Folkes bygg i Hanaskog och inhandla lite mer linoljefärg. Min enliters burk med grå färg är nu nästan slut, efter ett drängaskåp, soffbord och tv-bänk. Där kan man prata om dryg och prisvärd färg! Ni som inte provat innan, gör ett försök och Ni kommer inte att ångra Er!
Ha en skön fredag med mycket mys!
Kram Maria

12 kommentarer:

 1. Hej Maria... Åhh en stådan liten go stol har vi här hemma hos oss fast en blå..

  Min J hade den när han var liten o nu har vår lilla tjej haft den..Hon älskade den..!!

  Hoppas att du får en härlig helg!!

  Kramar Elin

  SvaraRadera
 2. En sån hade jag när jag var liten. Eller liknande. Fin!

  Visa gärna bilder på det nymålade. Det är alltid kul!

  SvaraRadera
 3. Jag hade en ljusblå sådan när jag var liten (60-talet) Min morfar byggde den tror jag. Inte så ergonomisk...men söt!

  SvaraRadera
 4. Så söt! Mina små kan också gå men annars hade jag nog slagit till... Mys på nu i helgen och jobba inte ihäl dig!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 5. Den där färgen ska jag lägga på minnet, verkar bra, du visar väl sen det du har målat så vi får se? På tal om färg, så fint med röda färgklickar mot ert vita hem. Lilla leksaken och de röda tofflorna i förra inlägget, ser så fräscht ut. Hihih jag gjorde samma sak som du denna veckan, tog mina svarta stövlar till jobbet, är sååå trött på på vinterkängorna nu, det kändes så härligt och vårigt med de lite klack på :-) Spännande med din butik, Lycka till önskar jag dig och trevlig fredagskväll. Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 6. Tror du maken får plats i den?! =))
  Den var ju himla söööt!!!

  Kramis

  SvaraRadera
 7. Ska bli riktigt roligt att titta in i butiken när den är klar!

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar gåstol. Jag skulle jättegärna vilja ha den till min lilla flicka. Vi letar efter precis en sådan. Maila gärna mig om denna. Kram Jessica

  SvaraRadera
 9. Exakt en sådan hade jag själv som liten, samma röda färg också! Ångrar djupt att vi gjort oss av med den, hur kunde vi?? Men just då tänkte man bara att den inte var så praktisk... och inte hel och fin. Vad skulle väl det ha gjort?

  Kul att se den igen :)

  SvaraRadera
 10. :D En sådan fast en vit rullar min dotter runt i. Hon har lånat den av sin faster som hade den när hon var liten. Vet du vad det kan vara för märke på den?

  SvaraRadera
 11. Hejsan! Antar att stolen redan er sold, men hoppas endo po att den inte er det. Jag er jetteintresserad av att kopa den annars.
  Mvh// Madeleine. madeleine0240@hotmail.com

  SvaraRadera