16 juni 2009

klockan ringer ut!

Visar idag den i särklass vackraste skolklockan alla kategorier. Den står så reslig på skolgården, med anor sedan långt, långt tillbaka, på den tiden då den hette JH Dahls flickskola. Nu har den "ringt" ut för sommarlov. Jag önskar mig ett lov med mycket sol och salta bad, förhoppningsvis ska jag också lära mig att baka lite ifrån Leilas bakbok, som mina elever förärade mig med på skolavslutningen. Ingen present kunde vara mer passande till mig. Jag verkligen älskar allt Leila gör!Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Hej Maria!
  Vilken ljuvlig klocka!

  Leilas bok ja, där finns det många fina recept! Jag måste oxå börja baka lite ur den, sambon min har ju lovat mig en egen KitchenAid om jag gör 10 recept ur Leilas bok, hihi!

  Ha en skön midsommarhelg,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg du har! Jag hittade hit genom "Vit Romantik". Håller med om att skolklockan var otroligt vacker och ståtlig.

  SvaraRadera
 3. Hej,och tack för en ljuvlig blog med massa ögongodis!
  Undrar var ni köpt det snygga kaklet i köket?
  Trevlig midsommar!/Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hejsan, hittade Er sida genom en sökning på google då vi ska bygga kök. Den stilen ni har på köket är exakt den stilen som vi söker. Ni har Ikea-luckor men jag antar att handtagen och knopparna inte är från IKEA, vart har ni hittat dem? Tacksam för svar!

  SvaraRadera