26 september 2012

Svart och guld


Hallen har uppdaterats med lite nytt!

Jag är en person som älskar svart och gillar att det mer och mer smyger in sig guldiga toner i både inredning och mode. Guld känns nytt och kan ge helheten en mjuk touch.

Senaste väsktrenden är väskor med en flirt åt den gamla hederliga doktorsväskan, med små spännen upptill! 

Min lilla svarta vintageväska känns därmed lite ny.
                    

Stövletterna är mitt senaste inköp och jag blev extra glad när jag sprang på dessa. Jag har ofta svårt att finna skodon, som känns så där "lagom mycket" och dessa var precis i min smak. 
Hittade dem här.
Börsen är en egentligen en liten väska, till nycklarna, men den är perfekt till väskans alla småsaker, som annars lätt bara åker runt. 
Scarfsen är en riktig "old Lady", har tillhört min mormor och den har gått vidare till mig, en klassisker som jag hoppas får leva vidare i många år till.
I går var jag på silverkursen och jag har ju lovat er en liten uppdatering därifrån, men igår var jag mest ovän med pelarborrmaskinen, då jag skulle borra ett hål i min berlock.
Och en bild på denna glädjer väl ingen i detta forum, så jag lovar och hoppas att nästa gång ska det bli något mer intressant att visa från min lilla kvällskurs!Kram Maria
7 kommentarer:

 1. Fina saker allihop. Jag gick in och kikade på stövletterna för dom hade jag verkligen kunnat tänka mig. Tyvärr så måste jag alltid köpa äkta skinn då jag har så breda fötter. Synd, för dom var jättesnygga.

  Trevlig onsdag!
  /Linda

  SvaraRadera
 2. Galet läckra stövletter, passar utmärkt till hösten nu :).

  SvaraRadera
 3. Tjusigt!! Jag är väldigt förtjust i guld tillsammans med svart :)

  SvaraRadera
 4. Superfint!! Jättefina stövletter!!!! Önskar jag kunde gå i lite klack, men tyvärr är jag så orörlig i vristen så det går inte:( Men det finns ju värre saker i livet;-)
  Jag har en liknande scarfes som jag fick efter min sambos mormor..
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt! Och vad roligt med din mormors sjal! Själv sitter jag här och skriver med en rosa/lila linnesjal över axlarna, den fick jag ärva efter min älskade svärmor och är min absoluta favorit.
  Vill gärna se dina alster från silverkursen! Har själv hållit på med silversmycken i en himla massa år. La ner min firma för ett år sedan men alla maskiner står kvar i förrådet och väntar på att inspirationen skall komma tillbaka (och tiden...). En del av mina smycken har jag lagt in på bloggen, kika gärna in där, det är fritt fram att "stjäla" idéer :-)!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. hej!
  Superfint!! Vart har du köpt den svarta Marc Jacobs väskan?

  SvaraRadera
 7. hej!
  Superfint!! Vart har du köpt den svarta Marc Jacobs väskan?

  SvaraRadera