17 december 2009

SnöVilken underbar dag! Solen ha varit framme, snön har knarrat under fötterna och glada barn med rosor på kinderna

Jag har varit ute i trädgården och förevigat härligheten. Jag har fått massor med fina bilder! Potatiskorgen här ovan har jag fyndat på loppis och klätt med mossa från skogen. Som "gammal" no-lärare vet jag att man ska vara varsam mot mossor och lavar, då de växer väldigt långsamt, så jag hade lite dåligt samvete då jag plockade detta, men man får vara lite olydig ibland...

Kram Maria

5 kommentarer:

 1. Snö är så härligt!

  Vi hade som ett vykort här hos oss förut (grenarna tyngda av snö), men nu har det tyvärr blåst bort, men mer lär det komma :)

  kramar från långt upp i norr
  helena

  SvaraRadera
 2. Härligt med en vit jul, hoppas att det får ligga kvar. Nu kan man verkligen ta fina vinterbilder, men det är rena natta när jag åker till och kommer hem från jobbet. jag får njuta av din fina bild;)

  Ha det gott/C

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det aldeles underbart just nu=) Ett vitt täcke men inte för mycket så att det blir jobbigt...

  Jättevacker bild! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Så vackert! Jag har också en sån korg men jag har inte haft hjärta faktiskt att plocka så mycket mossa. Ibland har jag tur att hitta äkta kuddmossa men den har jag bara vid något enstaka tillfälle haft hjärta att ta med hem...det var när de just kalhuggit en skog intill oss och jag förstod att mossan ändå inte skulle överleva när det blev gassande sol där.

  Ha det gott.
  Kram, Carina

  SvaraRadera