15 maj 2012

Kvällsgöra!


Äldsta sonen är en riktig badmintonfantst, så här blir det badminton på varje ledig stund, åtminstone om han får bestämma!

Jag tränade lite badminton på yngre dar och det är verkligen en superfin motionsform, det blir man verkligen varse om efter våra små matcher!

Vi kör med våra gamla antika träracketar, fungerar alldeles utmärkt och när de inte används får de bara stå och vara lite fina i hallen!

Kram på er alla fina!

Maria

4 kommentarer:

 1. Badminton och tennis är kul, bollarna går varma även här!

  kramen

  SvaraRadera
 2. Hejsan Maria! Badminton det gillar jag också, väldigt roligt, vi spelar alltid lite på skoj varje år och visst kan det vara nog så jobbigt det också. Jag skulle vilja lära mig tennis också men det lyckas jag inte riktigt med...vill gärna vända racket likadant som med badminton..ha ha blir helt galet...Maken har därför gett upp med att försöka få med mig till tennisbanan om sommaren :-))

  Underbar bild i förra på ert vackra hus. Det är bara så ljuvligt fint!!! Härligt att allt de gamla var välbevarat när ni köpte det. Vilken tur att just du fick förvalta detta hus, hemska tanke om någon skövlat det med marken!!

  Min stråväska köpte jag från Blackballoon, funderar faktiskt på att köpa mig en i mindre stolek också, gillar den skarpt :-))

  Ha nu en toppenfin tisdag!! Kraaaaam Paula

  SvaraRadera
 3. Kul med badminton och vilket fint rack, kram

  SvaraRadera
 4. Jag brukar säga att det finns inget annat som får mej att vilja röra på mej förutom Badminton! En sån kul sport! Nu spelar jag inte på flera år, annat än ngn sommarmatch men förr spelade jag ofta, jättekul! Oj, oj, vilket vackert hus ni har, ett smycke!!! mari.

  SvaraRadera