19 januari 2010

StavarÅh, vad jag glädjs åt denna fantastiska vinter vi har fått i år. Jag kan inte minnas sist vi hade en sådan här riktig vinter nere i Skåne. Det är skönt med "riktiga" årstider och att det inte bara är ett grått höstslask många månader av året. Bjuder på lite vinterinspiration med dessa härliga antika stavar och skridskor. De står/hänger nu i min entré, som ett välkomnande inslag. Julen åkte ut och fick ge plats åt lite vinterinspiration. Fick idag ett mail från lokaltidningen, som undrade om de fick skriva om min blogg i lördagens bilaga? Ja,visst! Väldigt roligt och smickrande men också aningen nervöst.
Kram på Er alla och tusen tack för alla goa kommentarer om att Ni gillar mina bilder, ni kan inte ana vad glad jag blir, tack snälla!
Maria

5 kommentarer:

 1. Vad kul att lokaltidningen hört av sig!
  Du får lägga ut en länk sedan så att vi andra kan läsa :)

  kram
  helena

  SvaraRadera
 2. So great! and those old things look so good!
  Anu

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!!

  Kollar din blogg så gott som dagligen, otroligt fina bilder så kul o läsa!
  Ha det bra Kram Sofia i Sjöbo

  SvaraRadera
 4. Javisst är det härligt med vinter på riktigt, många år sen sist. Jag längtar efter våren men tänker samtidigt att man ska kanske inte längta bort snön riktigt ännu ändå utan njuta lite av den istället...för visst är det vackert, ger dessutom lite ljus ute denna mörka tid.

  Fina stavar, jag har ett par gamla skidor ståendes mot husväggen, det är så charmigt med dessa gamla saker, skridskor, kälkar med mera, Kram Paula

  SvaraRadera
 5. Grattis! Skoj att få lite uppskattning för allt jobb du måste lägga ner på din blogg kan jag tänka mig.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera