9 februari 2009

Ny vecka!

Visar idag min härliga dörr som jag har som ett "stilleben" i vardagsrummet. Jag är så förtjust i dess charmiga patina och att jag räddade den från att hamna på tippen.

Vilken helg det har varit! Jag berättade i senaste inslaget om mina härliga loppisfynd från i lördags och tro inte att det slutade vid det. I går söndag besökte jag min första auktion via nätet och la bud på en charmig svart stol. Jag tänkte att den kunde passa fint till storebrors kommande skrivbord. Jag la ett bud (utan att ha sett den i verkligheten och utan att ha ett skrivbord...) och efter några timmar fick jag meddelandet om att jag vunnit den för en spottstyver. På eftermiddagen skulle vi ut på en liten tur för att besöka svärföräldrarna och då vi kör genom en liten by står en skylt vid vägkanten: Antikt 50%!! Maken undrar om jag vill stanna? om jag ville!!! På mindre än en kvart hade storebror fått sitt skrivbord och jag två efterlängtade ljuskronor i mässing. Så denna helgen har jag fyndat på både loppis, auktion och i antikaffär. Nu råder det dock köpstopp för ett tag framöver! Jag återkommer med bilder inom kort.3 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin blogg du har! Du verkar ha näsa för fina auktionsfynd, vilken dröm att se en sån skylt *hihi*
  Kram/ Mimmi

  SvaraRadera
 2. Fin blogg och fina foton
  mvh Hanna- Nytt läge

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken fin dörr, Du har en inspirerande blogg. Precis som du är jag helt ny i bloggvärlken, har smygit omkring under hösten men nu har jag en egen...
  mvh Lotta.

  SvaraRadera