28 augusti 2010

Fotouppdrag


              
              

Jag ber om ursäkt för att mina inlägg inte duggar så tätt. Har jobbat väldigt mycket, samtidigt med allt annat som är nytt då hösten sätter igång, skola, aktiviteter och massa spännande möten.
 Bilderna här ovan hoppas jag dock ska andas allt annat än höst. Har fått den stora äran att fotografera ett alldeles underbart strandhus längs vår fantastiska kust. Utsikten är slående och att kunna bo så nära inpå naturen måste vara förträffligt.

I veckan som har gått har jag fått min första höstleverans från IB Laursen. Ska bli så kul att fotografera och "packa upp" varorna i min lilla webbutik.

Kram på er alla underbara människor därute, som tar er tid att besöka mig här på bloggen. Utan er hade det faktiskt inte varit lika kul...

Kram Maria

18 augusti 2010

Behålla sommarkänslan



I morgon börjar skolorna och då känns det verkligen som om sommaren är över. Vi har haft en underbar årstid med mycket sol, bad och värme. Men varför går det så fort? När jag var liten kändes ett sommarlov som en liten evighet och på något sätt tror jag att det ska kännas så länge fortfarande...
Jag önskar att vi får en fin höst och att även denna kommande årstid kommer att erbjuda oss det allra bästa. Mitt lusthus har jag dock börjat inreda med "sommarkänsla", allt för att behålla minnet av sommaren som varit.

Kram Maria

14 augusti 2010

Smygpremiär i lusthuset


Underbara Höstanemoner förgyller just nu Lilla Villa Vitas trädgård.
Den underbara glasburken är en gåva från en go granne, som kom och frågade om jag var intresserad av lite saker som han skulle göra sig av med! Jag blev överlycklig över alla fina flaskor och glasburkar, tusen tack!



Snart, snart är allt klart i vårt underbara lusthus. I går kväll invigde vi med lite tacos med en kär vän, som kom på besök. När mörkret sänkte sig tände vi massor med ljus och jag är så lycklig över vårt nybygge. Ett bygge som blev så mycket "mer" än vad vi tänkt oss från början. Men som nu i efterhand har blivit helt perfekt.
Jag utlovar fler bilder inom kort!

Kram Maria

3 augusti 2010

Fiskar = Höstens trend?




Min senaste skolplansch har jag hittat på Tradera och jag tycker att den är så fin.
Kort efter att jag fick upp den på väggen, läste jag någonstans att höstens trend, skulle ägnas mycket åt dessa vattenvarelser. Om det blir så eller inte, spelar inte mig så stor roll. Jag tycker den är alldeles underbar, trendig eller inte!

Nu väntar min linoljefärg och mina penslar på mig, dags för en tur ut till lusthuset! Linoljefärg är härlig, men den tar sin lilla tid och jag vill bara att allt ska bli klart, så att jag kan "flytta in"...

Kram Maria